Crònica del dia 13-01-2020

La nit del 12 al 13 va ser força tranquil·la i varem poder descansar força. Avui dia 13 ha estat un dia de navegació fantàstica!!!!! Tot el dia amb vents de entre 18 – 20 nusos i mar per sota dels dos metros, que ‘visto lo visto’ per nosaltres ja es mar plana :-))


Per dinar ens hem cruspit un confit d’ànec, impressionant.
Aquest mati hem trobat un altre calamar a coberta, que no entenem com hi ha pujat. Durant la tarda ens hem dedicat a la lectura, música i passar fotos a l’ordinador.


Avui i en aquestes latituds la temperatura ja ha pujat bastant i alguns de la tripulació ja van amb màniga curta i pantalons curts. També la posta de sol s’està endarrerint.


Avui ha estat impossible la comunicació amb els radioaficionats que ens donen suport des de terra.


Si tot va be, esperem arribar demà a Mindelo, sobre les 19 – 20h, malgrat encara estem a unes 140 milles. Es molt important poder entrar amb llum de dia, doncs sembla un port ‘complicat’. Ja hem parlat per radio amb els vaixells que van davant nostre per que estiguin a l’aguait en la nostra arribada.


La previsió de meteo per demà es molt bona.
L’atracament a Mindelo es a ‘la grega’, es a dir has de lligar-te a una boia per proa, donar uns 40 metres de cap i fer marxa enrera cap el pantalà. Aquesta maniobra nomes l’hem fet una vegada fa uns any al port de Guiglio i no la recordo fàcil….. esperem que no bufi el vent !!!!!


Tenim una llista de feines a realitzar a Mindelo, ja veurem quins serveis tècnics ens hi trobem.


Per sopar verduretes amb patates i formatge fumat.
Esperem des de Mindelo, si hi ha algun wifi poder enviar-vos fotos i algun vídeo.

Des del centre de suport corroboren la previsió de bon temps. Alguns dels vaixells ja han arribat al port. Us deixem la nota emesa ahir per l’organització