Avui dia 17 ha estat un dia molt tranquil a Cabo Verde. Al matí hem anat a fer els tràmits de sortida (Policia i immigració). Malgrat que sortirem el diumenge 19, a partir de les 16 h d’avui divendres ‘tanquen’ les oficines i calia fer les gestions avui, a ritme ‘caribeny’….


Després hem acomiadat a en Xavier Obiols doncs per motius professionals havia d’estar a BCN el pròxim dilluns. Xavier, ha estat un plaer compartir aquests dies de navegació amb tu, i de ben segur et trobarem a faltar. A partir d’ara els membres de l’Itaca som quatre: Maite, Ferran, Diego i Josep.

En cadascun dels ports que arribem, hi ha un esdeveniment de benvinguda. En el cas de Cabo Verde ha estat aquesta tarda: trobada amb totes les tripulacions, música en viu, pica – pica…
És una excel·lent oportunitat per compartir experiències i coneixements amb totes les altres tripulacions amb qui compartim singladura.

Com és habitual, demà, hores abans de la sortida, farem una reunió de patrons per analitzar els últims partes meteorològics i decidir quina seria la derrota òptima en funció dels vents previstos.
Salut…

Nosaltres volem desitjar una bona tornada al Xavier i esperar per a la resta de la tripulació que els vents siguin propicis. Ja falta ben poc per tornar a navegar.

Us deixem amb una nova entrega de l’Oda marítima amb el Màrius Serra